Loader
manipulacion-de-alimentos-online

    Tipo On Line

    Data 6 Maio 2025 - 13 Maio 2025

    Horas 10

    Precio 25€

    AMPLIAR INFORMACIÓN

    25.00INSCRIBIRME

    MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS

    O curso de MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS é unha formación obrigatoria e esixida por autoridade sanidade a traballadores/as de hostalería, industria alimentaria, establecementos de venda retallista de alimentación e bebidas, transportistas de alimentos, traballadores/as de escolas infantís, ludotecas, residencias de anciás/os e centros de día, monitorado de tempo libre…. e todos aqueles e aquelas profesionais que manipulen alimentos e/o bebidas.

    O curso realizarase utilizando a AULA VIRTUAL de Recursos Galicia.

    O alumnado dispoñerá dunha semana para a realización da formación e terá acceso á plataforma En liña as 24 horas dos 7 días da semana

    OBXECTIVOS DO CURSO

    • Cumprir a lexislación sanitaria vixente en materia de Seguridade Alimentaria.
    • Revisar os aspectos relacionados cos procesos de alteración e contaminación dos alimentos.
    • Coñecer as principais Enfermidades de Transmisión Alimentaria.
    • Repasar as medidas preventivas en materia de hixiene alimentaria (GBPM, Sistema APPCC).

    PROGRAMA

    1. Introdución
    2. Os alimentos. Alimentación e nutrición. A etiquetaxe
    3. A alteración e contaminación dos alimentos.
    4. Hixiene e manipulación de alimentos
    5. Métodos de conservación dos alimentos
    6. A formación do-a Manipulador-a de Alimentos

     

    DIPLOMA ACREDITATIVO: Unha vez rematado o curso o alumnado recibirá un Certificado Acreditativo segundo as esixencias da Autoridade Sanitaria, pola realización do curso de MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS dunha duración de 10 horas.